fredag den 13. maj 2016

Skvalderkålssuppe

Så er det tid til at komme ud i naturen og sanke skvalderkål og ramsløg, som du blandt andet kan lave den dejligste suppe af.

Suppen her servere jeg varm
men du kan sagtens, her i varmen
servere den kold.

Ingredienser:
4 Personer

8 håndfulde skvalderkål
4 håndfulde ramsløg
2 bagkartofler
2 store løg
2 spsk. olie
1 l grøntsagsbouillon
salt og peber

Snit kartofler og grønt fint,
svits i olie, tilsæt grøntsagsbouillonen
og kog i 15 min. blend det
og smag til med salt og peber.

Jeg har valgt at pifte suppen op
med lidt sellerismør, og har pyntet
med spiselige blomster fra rød surkløver samt blomsterkarse.

Sellerismør  Gourmet Specialitet kan købes hos
http://www.borumdeluxe.dk/






Ingen kommentarer:

Send en kommentar