fredag den 18. september 2015

Spidskålssalat med æble






INGREDIENSER 2 PERSONER

½ spidskål
2 røde æbler
1 rødløg
1 dl. mandler hakket groft
2 spsk græskarkerner
2 spsk granatæblekerner

pynt evt med lidt spiselige blomster, jeg har her brugt 1 orange tagetes

Dressing 
4 spsk citronolie
3 spsk æblecidereddike
lidt saft fra granatæblet 
lidt salt og friskkværnet peber

Fjern stokken fra det ½ spidskål og snit det fint, fjern kernehuset fra æblerne og og skær dem i fine både, lig halvdelen fra, pil rødløget og hak det fint.

Bland spiskål, rødløg, mandler og halvdelen af æblebådene.

Pisk ingredienserne  til dressingen sammen og vend det i salaten. anret salaten på fadet og drys granatæblekerner, græskarkerner, over og pynt med resten af æblebådene, og til slut bruges de spiselige blomster.

GOD FORNØJELSE 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar