INGREDIENSER 2 PERSONER
½ spidskål
2 røde æbler
1 rødløg
1 dl. mandler hakket groft
2 spsk græskarkerner
2 spsk granatæblekerner
pynt evt med lidt spiselige blomster, jeg har her brugt 1 orange tagetes
Dressing
4 spsk citronolie
3 spsk æblecidereddike
lidt saft fra granatæblet
lidt salt og friskkværnet peber
Fjern stokken fra det ½ spidskål og snit det fint, fjern kernehuset fra æblerne og og skær dem i fine både, lig halvdelen fra, pil rødløget og hak det fint.
Bland spiskål, rødløg, mandler og halvdelen af æblebådene.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend det i salaten. anret salaten på fadet og drys granatæblekerner, græskarkerner, over og pynt med resten af æblebådene, og til slut bruges de spiselige blomster.
GOD FORNØJELSE
Ingen kommentarer:
Send en kommentar