tirsdag den 19. maj 2015

SÆSON GRØNT

HVIDE OG GRØNNE ASPARGES MED ÆG OG RUGBRØDS KNAS




2 personer 

6 hvide aspargs
6 grønne aspargs
300g smør
1 tsk salt 
2 skiver rugbrød
3 hårdkogte æg
lidt purløg 
spiselige blomster til pynt
½ presset citron 
lidt salat hvad du har eller syntes om.


Skræl de hvide asparges og bræk det nederst af de grønne, fyld en sautere pande med vand 3-4 cm, bring vandet i kog og kom salt og smør i vandet, når smørret er smeltet kommes aspargesene i vandet, og koger til de er møre ca. 3-4 minutter.

smuldre rugbrødet på en varm pande og rist det let.

servering:
kom lidt salat på tallerkenen og anret de hvideasparges, dernæst  ligges de grønne asparges, smuldre ægget mellem fingerne, og anret det pænt, fordel så rugbrøds smuldret og den presset citron, sidst pynter du med klippet purløg og spiselige blomster.

jeg brugt ramsløgs blomster fordi det var hvad jeg lige havde den dag.  







Ingen kommentarer:

Send en kommentar