1 hakket løg
1 fed hvidløg
2 mellem kartofler i tern
300g grønkål ribbet og hakket
1 l grøntsagsboillion
salt
200g bacon
Sauter løg, hvidløg og kartoffel i lidt olie, lad det varme godt igennem, uden det tager farve, tilsæt grønkålen og lad det være sammen 2-3 minutter. tilsæt bouillonen, og lad suppen simre i ca 20 minutter under låg, blænd suppen med en stavblænder, og smag til med salt. tilsæt evt, lidt vand hvis du syntes suppen er for tyk, smag til med salt.
Rist baconen sprød, krydr baconen med meget peber.
anret suppen og drys peberbacon på og server evt. med groft brød.
VELBEKOMME
Jeg bruger tit mine store pasta tallerkener, til suppe
anret suppen og drys peberbacon på og server evt. med groft brød.
VELBEKOMME
Jeg bruger tit mine store pasta tallerkener, til suppe
Ingen kommentarer:
Send en kommentar