mandag den 22. september 2014

TRIFLI MED HYLDEBÆR




INGREDIENSER  TIL 4 PERSONER


150 g ribbede hyldebær
1½ dl honning
1½ dl æblesaft el hyldebærsaft
2 æbler skåret i mindre stykker
citronskaller fra 1 usprøjtet citron
1½ pasteuriseret æggeblomme
2½ spsk. sukker
korn  af ½ vaniljestang
1½ dl piskefløde
ca 24 makroner


Kom hyldebær, honning, æblesaft, æbler og citronskal i en gryde. varm det op, så det småkoger (kun små bobler) i 10 min. tag gryden af blusset, og tag citronskallerne op. lad blandingen køle af evt. til næste dag. pisk æggeblommerne skummende  med sukkeret, pisk vaniljen i. pisk fløden til skum, og vend den sammen med æggene. knus makronerne, og fordel dem i bunden af 4 glas du vil server triflien i, fordel hyldebørrene hen over makronerne og herefter vaniljecremen slut med lidt hyldebær.



Jeg har valgt at server i store cognac glas 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar