INGREDIENSER TIL 4 PERSONER
150 g ribbede hyldebær
1½ dl honning
1½ dl æblesaft el hyldebærsaft
2 æbler skåret i mindre stykker
citronskaller fra 1 usprøjtet citron
1½ pasteuriseret æggeblomme
2½ spsk. sukker
korn af ½ vaniljestang
1½ dl piskefløde
ca 24 makroner
Kom hyldebær, honning, æblesaft, æbler og citronskal i en gryde. varm det op, så det småkoger (kun små bobler) i 10 min. tag gryden af blusset, og tag citronskallerne op. lad blandingen køle af evt. til næste dag. pisk æggeblommerne skummende med sukkeret, pisk vaniljen i. pisk fløden til skum, og vend den sammen med æggene. knus makronerne, og fordel dem i bunden af 4 glas du vil server triflien i, fordel hyldebørrene hen over makronerne og herefter vaniljecremen slut med lidt hyldebær.
Jeg har valgt at server i store cognac glas
Ingen kommentarer:
Send en kommentar