Jeg elsker suppe og kunne faktisk spise det hver dag ! vi får næster suppe 1 x om ugen, hele året.
PEBERFRUGTSUPPE 4 PERSONER
25 g smør
2 grofthakkede løg
2 røde peberfrugter i tern
1 liter hønsebouillon
1 spsk chilisauce
1 tsk paprika
1 dåse hakkede tomater
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, tilsæt løg og peberfrugt, og svits i ca. 2 min. tilsæt bouillon og bring i kog. tilsæt chillisauce, paprika, salt, peber og de hakkede tomater, bring i kog lad koge ca. 2 min. smag til og jævn hvis du syntes den er for tynd.
GOD FORNØJELSE
Peberfrugtsuppe med Rugbrødschips
serverede i sylteglas, også fint at bruge sylteglas til kolde supper, og tage med ud i det blå.
Jeg har toppet suppen med forårs-løg
og rugbrødschips.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar