Så er det tid til at begynde at tænke på de spiselige blomster der skal bruges i maden, hele sommeren, lige nu er der stedmoder blomster og violer i handel, så er det om at få købt så mange forskellige slags som muligt, de blomster så fint hele sommeren.
Stedmoderblomster og Violer er lækkert til pynt på,
- Ost
- Salater
- Smørrebrød
- Kager
- Koldskål
- Suppe
og meget mere, kun fantasien sætter grænser.
De små fine blomster er fryseegnet og kan sagtens fryses. så har man fint pynt hele vinteren,
jeg fryser dem i små beholdere med madpapir mellem blomsterne.
Se flere billeder hvor jeg bruger blomster på min Instragram profil @frupoulsen
Salat
Citronfromage
Blå kartoffelmad
Suppe er skønt at pynte med spiselige blomster,
og jeg bruger mange forskellige blomster
Salat med blomster er altid et hit og pynter så smukt, her har jeg brugt blomster fra Rød Surkløver - eller Rød skovsyre
Råkost med violer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar